The latest news

NIEUWS

Alle nieuwtjes over onze wedstrijd kom je hier te weten. Hou deze pagina dus zeker en vast in het oog!

Inschrijvingen 2024 open!

 |  Super User
  Inschrijvingen open! Hoeveel keer kan jij de Muur van Geraardsbergen beklimmen? Schrijf nu in!  

Resultaat S-BIKES 3 UUR DE MUUR 2023

 |  Super User
  And the winner is... Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers... Hieronder de uitslag van 3 Uur De Muur 2023! Volledige uitslag onder aan de pagina.  

Aftermovie 2022

 |  Super User
  Check snel de after movie van 3 Uur De Muur 2022!   S-bikes 3UUR De MUUR door de ogen van Pixelrush! Toegegeven, jullie hebben er even op moeten wachten maar volgens mij was deze zeker het wachten waard! Knap staaltje vakmanschap van het Geraardsbergse opname en video editing bedrijf bij uitstek! PIXELRUSH Video and Photo by Pixelrush www.pixelrush.eu  

Resultaat S-BIKES 3 UUR DE MUUR 2022

 |  Super User
  And the winner is... Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers... Hieronder de uitslag van 3 Uur De Muur 2022! Volledige uitslag onder aan de pagina.  

S-BIKES opnieuw partner

 |  Super User
  S-BIKES opnieuw partner! Met heel veel trots kondigen wij onze grootste partner aan van 3uur De Muur: S-bikes. We zijn erg blij om opnieuw met jullie te mogen werken. Net zoals bij onze vorige edities, maken we er samen een onvergetelijke wedstrijd van!  

Omloop Het Nieuwsblad ontwaakt de Muur

 |  Jelle
  Omloop Het Nieuwsblad ontwaakt de Muur van Geraardsbergen. Het startschot van het nieuwe wielerseizoen weergalmt nog steeds in de Vlaamse Ardennen. De Omloop Het Nieuwsblad was ook dit jaar weer een enorm groot succes, dit keer zelfs mét publiek. Wout Van Aert reed na een indrukwekkend solospel alleen over de finish. Proficiat, Wout!  
Our Trusted Supporters

            

Follow Us

Newsletter

©2021 Challenge Geraardsbergen.  All rights reserved.

Powered by YOOtheme.