Ontdek hier onze partners

PARTNER worden?

Graag stellen we jullie hieronder onze partners voor. Zonder hun steun is het vandaag als organisator vrijwel onmogelijk een evenement van dergelijke omvang op poten te stellen!

We willen hen dan ook uitdrukkelijk danken voor hun steun aan onze wedstrijd.

Wil jij met jouw bedrijf ook graag partner worden van "Challenge 3uur De Muur"? Aarzel dan niet en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We bezorgen je graag onze sponsorbrochure en werken een gepast pakket uit, op maat van jouw bedrijf.

Naamsponsor (€1500):

We zijn nog volop op zoek naar een naamsponsor voor onze wedstrijd.

Het event draagt jouw bedrijfsnaam en je bedrijfslogo wordt verwerkt in het 3uur De Muur Logo.

* Uw logo op de exlusieve wielertrui die atleten enkel kunnen aankopen bij deelname (4 truien inbegrepen)
* Reclamedoeken langs het parcours en in start- en aankomstzone.

* Exclusief jouw reclame op de Muur van Geraardsbergen.
* Vermelding op onze website, alle drukwerk, nieuwsbrieven enz...
* Mogelijkheid tot plaatsen van finish boog
* Uw logo in de aankondigingsvideo en de aftermovie
* Aanwezig in ons VIP-Café met 8 personen (waarde €30pp).

We bekijken graag hoe we dit pakket kunnen personaliseren voor uw bedrijf.

Goldsponsor (€500):

Als Goldsponsor zorgt jouw bedrijf onrechtstreeks voor de beloning van de winnaars. Dankzij uw samenwerking, kunnen wij de winnaars naar huis sturen met een prachtige prijs en een goed gevoel.

We bieden elke Goldsponsor:

* Reclamedoeken langs het parcours en in start- en aankomstzone.
* Vermelding op onze website, alle drukwerk, nieuwsbrieven enz...
* Aanwezig in ons VIP-Café met 4 personen (waarde €30pp)
* Uw logo groot, zichtbaar tijdens podium ceremonie en op backdrop


We bekijken graag hoe we dit pakket kunnen personaliseren voor uw bedrijf.

Silversponsor (€250):

Ben je volledig overtuigd van dit concept, en staat jouw bedrijf ons graag bij in dit avontuur? Dan kan je ook kiezen voor een Silversponsor pakket. 

* Reclamedoeken langs het parcours en in start- en aankomstzone.
* Vermelding op onze website, alle drukwerk, nieuwsbrieven enz...
* Aanwezig in ons VIP-Café met 2 personen (waarde €30pp)
* Uw logo in het klein, zichtbaar tijdens podium ceremonie en op backdrop
* Naamsvermelding in de aankondigingsvideo en de aftermovie

We bekijken graag hoe we dit pakket kunnen personaliseren voor uw bedrijf. 

 • Decca

  DECCA HAD DE EER OM ENKELE VAN DE MOEDIGSTE RENNERS IN DE GESCHIEDENIS VAN DE SPORT UIT TE RUSTEN EN HET ERFGOED VAN HET BEDRIJF STAAT DAN OOK VOOR: KWALITEIT, DOORZETTING EN PASSIE.”

   

  Het Belgische merk kent een grote historie met het elite wielrennen, zo werkten ze onder meer samen met enkele van 's werelds beste teams en renners, waaronder Milaan-San Remo winnaar Alexander Kristoff en World Tour winnaar in 2013 Joaquin Rodriguez, beiden van het Katusha Pro Cycling Team. Maar ook met fantastische renners uit het verleden zoals Jan Raas, Edwig Van Hooydonck, Sean Kelly, Freddie Maertens, Joop Zoetemelk en vele anderen.

   

  DECCA werd in 1930 opgericht als een familiebedrijf voor breigoederen in Zottegem, België door August De Clercq, en verlegde de focus naar het fietsen in 1970 tijdens het tijdperk van Belgisch icoon Eddy Merckx en het merk levert sindsdien kledij in Europa aan gevestigde teams en organisaties. Vandaag is DECCA gevestigd in Gavere, het epicentrum van de Vlaamse Ardennen.

   

  Tegenwoordig werkt DECCA samen met Team "Bataia" uit België. Deze getalenteerde atleten zijn stuk voor stuk professionals in hart en nieren en leven op een professionele manier. Zij geven DECCA de beste feedback over de producten. Talrijke triatlonteams vonden ook hun weg naar Gavere om er samen met onze professionals hun eigen atleten de beste producten te kunnen leveren. DECCA levert o.a. ook winnaarstruien voor verschillende evenementen zoals de Crocodile Trophy (Aus), Tour of the Alps (AUT), Corsa Campagnolo, Sporta-Mon Ventoux, Challenge Geraardsbergen en vele anderen.

   

  Decca op FacebookTwitter and Instagram

 • Trisport

  Trisport Pharma – Innovative supplements for sports

  Ons doel is om U als atleet via een correct gebruik van innovatieve supplementen, dopingvrij, op een hoger niveau te laten presteren.

  Heeft u ook vaak last van maagproblemen door slecht verteerbare, stroperige gels, sportdranken of repen? Dan zijn wij uw partner! Door het weglaten van kleurstoffen en andere overbodige additieven zijn al onze producten licht verteerbaar en vriendelijk voor maag en darmen.

  Al onze producten zijn ontwikkeld volgens de recentste wetenschappelijke gegevens, geproduceerd volgens de strengst gangbare normen en uitvoerig getest door topsporters in training en competitie.

  Elke nieuwe batch van Trisport Pharma producten wordt door een onafhankelijk labo gescreend op aanwezigheid van stoffen die verboden zijn volgens de officiële WADA lijst (Wereld Anti Doping Agentschap).

  Website: www.trisportpharma.be

Detailed Look
Our Trusted Supporters

            

Follow Us

Newsletter

©2021 Challenge Geraardsbergen.  All rights reserved.

Powered by YOOtheme.